ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διεύθυνση: Λεωφ.Περικλέους & Βουτσινά, Χολαργός, ΤΚ 1556, Χάρτης
Τηλέφωνο: 6993.400.600
LinkedInΑγγελάκη Χριστίνα
Σελίδα του ιατρείου στο Facebook
Website: https://genikos-giatros.gr/

Υπηρεσίες παροχές παθήσεις

Κλινική εξέταση και διάγνωση, αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων. Υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής, εμβολιασμοί. Συνταγογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων-check up, παραπεμπτικά. Έκδοση πιστοποιητικών υγείας και βεβαιώσεις, εμβολιασμοί. Ρύθμιση σακχαρώδους διαβήτη, δυσλιπιδιαιμίας, αρτηριακής υπέρτασης. Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα.

Ως Γενικός Οικογενειακός Ιατρός στον Χολαργό αναλαμβάνει ενήλικες, παιδιά και ηλικιωμένους. Το ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του Μετρό (στάση “Χολαργός”) και εξυπηρετεί το Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό, Αθήνα.

Βιογραφικό

Η Χριστίνα Αγγελάκη είναι Γενικός Ιατρός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χολαργό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λαϊκό.
Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε ως Επικουρική Επιμελήτρια Β΄ Γενικής Ιατρικής στα Τοπικά Ιατρεία Χολαργού (Μονάδα Υγείας Αγίας Παρασκευής) το διάστημα 2015-2021 .

Συνταγογράφηση

Γίνεται ηλεκτρονική συνταγογράφηση για χρονίως πάσχοντες, σε ασθενείς που παρακολουθεί η γενική γιατρός Dr Αγγελάκη Χριστίνα στο ιδιωτικό της ιατρείο στο Χολαργό.

Άϋλη συνταγογράφηση

Με την άϋλη συνταγογράφηση μπορείτε να λαμβάνετε από το γιατρό σας τις συνταγές των φαρμάκων σας με μήνυμα στο κινητό σας (SMS) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εξετάσεις – Παραπεμπτικά

Επίσης μπορείτε να λαμβάνετε με τον ίδιο τρόπο με μήνυμα (SMS) ή email τα παραπεμπτικά των εξετάσεών σας.

Η γιατρός δέχεται ασθενείς με Ραντεβού

Κλείστε ένα ραντεβού με την γιατρό

Χάρτης

Θέλετε να εμπλουτίσετε ή να αναφέρεται ένα λάθος της καταχώρισης;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα για το Ιατρείο σας!

Με το δικό σας όνομα {οnoma-iatrou.gr} παρουσιάστε τις υπηρεσίες, το βιογραφικό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, την αρθρογραφία σας.
Όλο το περιεχόμενο σε μία σελίδα,  εύχρηστο, κατανοητό & ολοκληρωμένο!

Ουρολόγος Αθήνα

Dr. med ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΓΚΟΛΕΖΑΚΗΣ

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, MD, PhD

Καρκίνος προστάτη •  Ρομποτική αφαίρεση προστάτηΚαρκίνος νεφρού

Δείτε επίσης στην περιοχή